Healing i Lund

Hej mina fina och snälla läsare som orkar läsa min blogg varje dag och ge mig den extra energin som jag får varenda dag tack vare er godhet och engagemang. Idag har jag varit hos Hälsohuset i Alnarp som är ett företag som passar dig i behov av svar på frågor från människor eller djur som inte finns med oss längre. De som har gått över till andra sidan kommunicerar på andra sätt och vi medium har möjlighet att förstå och tolka dessa kommunikationskanaler och budskap. Här på Hälsohuset i Alnarp arbetar vi med människor, djur, husrensning, trollbord, sittningar, seans, kurser, meditation och djurkommunikation. Samla gärna ihop släkt och vänner. Det finns nämligen möjlighet att anlita oss på Hälsohuset i Alnarp för en gruppsittning. Vi berättar gärna mera för dig, om vår healing i Lund, om du är intresserad. Hör av dig i så fall.