En revolutionerande upptäckt i vardagen

Jag är en kvinna från Sollentuna som älskar att få saker gjorda och jag vill göra alt själv, från grunden. Vi har aldrig halvfabrikat hemma, vi köper inget bröd utan allt ska vara hemmagjort och gjort ifrån grunden. Det tycker jag är viktigt och jag försöker förmedla det tänket till mina barn, men jag är lite bekymrad över att jag börjar bli lite lat. det gick an att vara så konkret när man jobbade 50% men nu har barnen blivit äldre och jag jobbar allt mer. det har gjort att jag har mindre tid att göra sådana saker som var självklart för mig innan. Jag älskar mitt jobb och behöver jobba såpass mycket för att kunna leva ett sånt typ av liv som jag vill. För en tid sedan så anlitade jag en städfirma som erbjuder hemstädning i Sollentuna bland annat. Jag och min man har i alla år genomfört städningen hemma men det tar lång tid och jag har haft många vänner som sagt att anlita en städfirma för hemstädning är det bästa som de gjort. Och jag håller med, de är effektiva, noggranna och grundliga. Om man gör en städning på egen hand så blir det inte i närheten av lika rent som det blir när en städfirma gör jobbet. De gör det också mycket mer effektivt än vad vi skulle klara av på grund av att de är så rutinerade. Matlagningen har jag svårt att släppa, men blir inte förvånad om jag skulle köpa en limpa på Ica snart. Då kan jag skylla på hemstädningen, limpan är säkert också mycket bättre än mina hembakade. Kan vara värt att prova… Jag kanske blir lika omkullvält av den som jag blev när jag upptäckte vad städfirman har att erbjuda och hur mycket jag tycker det är värt för mig i Sollentuna. Hemstädning är som balsam för själen, det luktar rent och fräscht i flera dagar efteråt!

Du gillar kanske också...